4 960 SEK4 600 SEK
4 960 SEK4 600 SEK
2 970 SEK2 650 SEK
2 300 SEK

Korv

13 395 SEK
5 495 SEK4 965 SEK

Restaurangutrustning för alla inriktningar

All restaurangutrustning på KrogKlippet.nu

Restaurangutrustning omfattar allt från stora restaurangmaskiner till minsta restaurangbestick, från serveringsporslin till restaurangkläder och köksskor. Restaurangutrustning innefattar restaurangmöbler både inom- och utomhus och för konferensverksamhet, och för att ta emot gästerna i garderob och bar. Restaurangutrustning inkluderar också det du behöver för att jobba med catering.


Idealiskt vore att all denna restaurangutrustning funnes i en enda butik, med öppet dygnet runt. Varsågod! Det gör det! KrogKlippet.nu erbjuder restaurangutrustning för alla områden, 24/7. Handla i e-butiken i lugn och ro, när du har tid, och få din restaurangutrustning levererad direkt till din adress. KrogKlippet.nu fokuserar på restaurangutrustning av hög kvalitet, restaurangutrustning som är designad, producerad och testad för att klara de tuffa krav som ställs i professionell verksamhet. Bättre materialkvalitet och starkare motorer jämfört med vanlig hushållsutrustning, utprovad produktionsteknik och samstämmighet mellan t ex. olika maskiner och tillbehör som kantiner m m. är några av de kriterier vi utgår ifrån när vi tar fram sortimentet. Inne i e-butiken KrogKlippet.nu hittar du olika kategoritexter och köpguider för att lättare kunna orientera dig i vårt utbud. Läs och planera dina inköp väl.

Ska du starta restaurang av något slag och jobbar med din affärsplan, har du all tänkbar restaurangutrustning samlad på KrogKlippet.nu. Här får du lätt överblick över vad du behöver investera i, och utgifterna för detta, och kan enkelt ta med uppgifterna i dina beräkningar. Du som ska förnya din restaurangutrustning, hittar du alternativ för alla kategorier av restauranger och serveringar. För dig som driver pizzeria eller café har vi också samlat lämplig restaurangutrustning under dessa rubriker. Behöver du mycket restaurangutrustning, kontakta oss för offert. Klicka på "Offert" till höger på sidan och fyll i alla uppgifter om önskade produkter enligt formuläret, och mejla till oss. För fraktkostnader, villkor för returrätt och eventuella reservdelar, se Villkor & info. Vi erbjuder också leasing av restaurangutrustning i samarbete med Wasa kredit. Kontakta oss för att diskutera vidare om detta.

KrogKlippet.nu drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping. Vi har i år tio års erfarenhet av nätförsäljning. Vi  återförsäljer kvalitativ restaurangutrustning från företag i Sverige och övriga Europa. Välkommen att botanisera bland tusentals produkter för restaurangutrustning med hög kvalitet. E-butikens koncept ger mycket konkurrenskraftiga priser. Kontakta gärna vår kunniga personal om du undrar över något.

Krogklippet.nu drivs av HoT Solutions AB med huvudkontor i Linköping.


Vi är återförsäljare av högkvalitativ restaurang- och storköksutrustning och har mer än tio års erfarenhet av Internet-försäljning. Kontakta oss på info@hot-solutions.se eller 013-327 00 80.